Loading..

Ring og hør nærmere +45 33 13 58 00

Kontakt HR Forum

Pris: 4.500,00 kr

Normalpris: 8.000,00 kr

Er I tre deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 12.000,- ekskl. moms.
Prisen inkluderer fuld forplejning, undervisningsmateriale samt kursusbevis.
- Der tages forbehold for ændringer i programmet.
Alle priser er ekskl. moms.

Forandringsledelse - STYRK DINE FORANDRINGSPROCESSER

Lige såvel som mennesket prøver at undgå store forandringer i livet, lige såvel er der et behov for forandringer. Dette gør sig især gældende på arbejdspladsen, hvor nutidens teknologi og udvikling skaber behov for nye tiltag.  


I takt med den nye teknologi og udvikling, heriblandt internettet, globaliseringen, digitaliseringen og automatiseringen, skal arbejdspladser og virksomheder tilpasses. Tilpasningsperioden skaber et behov for forandringer, men inden man implementerer store forandringer på arbejdspladsen, er det vigtigt, at man forbereder sine omgivelser på, hvordan hverdagens faste strukturer vil blive ændret.


Selvom mange prøver at undgå forandringer, er forandringer på arbejdspladsen en positiv ting for både virksomhed og medarbejdere. De indføres nemlig af ledelsen for at optimere arbejdsprocesser, tilpasse markedets behov eller prøve at forbedre arbejdspladsen til et bedre sted for medarbejderne. Den postive effekt af forandringer kræver imdilertid, at de håndteres korrekt. Det er derfor vigtigt, at ledelsen formår at bruge forandringer korrekt gennem en god forandringsledelse. En god forandringsledelse er udtryk for, hvordan man bedst muligt bevæger sig, fra hvor man er, til hvor man ønsker at være.


Til kurset Forandringsledelse vil vi gerne præsentere Jer for de 4 meget kompetente undervisere, som alle har erfaring indenfor ledelse og håndtering af forandringer, nemlig: Anders Bjørk, Rex DegnegaardAnders Drejer og Line Ullmann. Du vil blive introduceret for emnet forandringsledelse, grundlæggende teorier og modeller og blive guidet igennem, hvordan du som leder opnår det bedst mulige resultat under forandringer. Dertil vil du få en række gode råd, samt konkrete værktøjer til at håndtere de udfordringer og konflikter, der kan opstå under store ændringer og forandringer i en virksomhed.


Anders Bjørk –  I dette humoristiske og nærværende foredrag giver Anders Bjørk deltagerne inspiration til at imødekomme forandringer positivt med ro i maven og en god stemning på arbejdspladsen. Anders er på kort tid blevet én af de mest solgte foredragsholdere i landet.
      Som forandringsvejleder tager han udgangspunkt i jeres situation, og han viser et humoristisk billede af de forskellige typer, vi er – og hvor forskelligt, vi tackler situationer. Formålet med det hele bliver derfor ikke kun at gøre den enkelte bedre i stand til at håndtere forandringer men også at få hele gruppen, afdelingen og arbejdspladsen til at gøre det sammen og med respekt for hinandens forskelligheder.


Rex Degnegaard – Rex har en ph.d. i strategisk forandringsledelse fra CBS og omfattende erfaring med forretningsstrategi, organisationsdesign og forandringsledelse fra clean tech- og pharmaindustrien. Han bidrager til flere tænketanke og råd og er aktiv som forsker. Han er blandt andet reviewer for Stanford University Press og redaktør på Journal of Design, Business & Society. Rex underviser i strategisk co-creation på MBA-niveau ved hhv. CBS Executive og Rotterdam School of Management.


Anders Drejer – en af landets bedste foredragsholdere, når det kommer til emner som ledelse, strategi, og forandringer. Han er, i modsætning til mange andre foredragsholdere, ikke bange for at provokere for at få sit budskab frem. Anders formår altid at formidle den nyeste viden på en jordbunden og engageret måde. Han tilsætter både eksempler, konkrete værktøjer og budskaber som er til at forstå.


Line Ullmann –  Selvstændig konsulent og underviser med speciale i de personlige kompetencer, der gør os effektive på jobbet. Hendes baggrund er dels en Cand.Merc. HRM, dels en lederuddannelse samt EMCC-akkrediteret systemisk coach. I undervisningen trækkes bl.a. på 15 års erhvervserfaring, heraf 5 år som leder. Kendetegn for Lines undervisning er dialog, deltagerinvolvering og praktiske værktøjer, baseret på velfunderet teoretisk viden. Blandt hovedemnerne er konflikthåndtering, som hun netop kommer til at undervise jer i på selve kursusdagen. Line har holdt kurser for alt lige fra kommunale institutioner til nogle af landets helt store private virksomheder. 


Kurset henvender sig til ledere, mellemledere, HR-chefer, HR medarbejdere, projektledere og personer, der generelt er interesseret i at lære mere om forandringsledelse.


Dette kursus er en god mulighed for at involvere medarbejderne i virksomhedens fremtid, samtidigt med at skabe det bedst mulige resultat i takt med forandringer. 


Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Referencer

Distanceledelse

"Kurset om Distanceledelse i Århus var en rigtig god dag! Det var dejligt at høre, at andre kursusdeltagere også stod over for de samme udfordringer – både små og store virksomheder. På den måde var det rart med en vis forskellighed blandt kursets deltagere. Dagen gav en rigtig aha-oplevelse, hvor man som deltager blev bekendt med sine faldgruber og fik en udbytterig værktøjskasse."

Birthe Egolm
Leder Bostedet Åhusene

Den Store Sundhedskonference 2015

"Alle oplæg var rigtig gode og hang rigtig godt sammen. Fint med statistik i starten, og så alle de gode og levende indslag fra virkeligheden. Alt i alt en fantastisk inspirerende dag med næsten alle de bedste foredragsholdere i Danmark. Det er sjældent, at man får den mulighed. Det var en meget inspirerende dag. Gode lokaler, god service, alt var i top orden."

Samly Hansen
Kommunikation & Hjælpemidler Esbjerg Kommune

High Performance Team

"En konference, som ved en kombination af teori, praktiske øvelser og ikke mindst underviserens egne erfaringer, giver dig værktøjer til at opbygge et High Performance Team. Værktøjer, der også kan tages med hjem og bruges som inspiration i forbindelse med almindeligt gruppearbejde. En meget engageret underviser var med til at gøre konferencen til en rigtig positiv oplevelse. Kan varmt anbefales."

Hanne Obbekær
Planlægningsleder Scandinavian Tobacco Group

Konflikthåndtering

"Jeg synes konferencen var meget givende. Især den teoretiske gennemgang var både seriøs og krydret med humoristiske eksempler, som gjorde det nemmere at forstå teorien. Selvom brætspillet var temmelig kompliceret at få introduceret, viste det sig at være yderst underholdende og relevant. Det skal helt klart bruges!"

Bertha Mortensen
Laborant & TR Institut for Biomedicin, Aarhus Universitet

High Performance Team

"High Performance Team (HPT) Konferencen, kan helt klart anbefales for dem som vil og ønsker at arbejde med teams og deres udvikling. Sebastian Nybo formår fra første ord at holde forsamlingen med sig i en rejse af team dynamik og team forståelse. Alt sammen med en professionel og meget sjov forklarings tilgang. Det er sjældent at en heldags konference kan tryllebinde på denne måde. Inden konferencen modtages der litteratur som gennemgås på dagen. Her med anbefalet læsning inden dag, så alle ligesom er klar på dagen og ”på samme side” i forhold til emnet for dagen. Med materialet i hånden, værtøjer og ideer konferencen er man simpelthen klar til at starte når man kommer hjem. Jeg kan og vil derfor gerne anbefale denne konference for alle, ledere og teamcoaches og andre der ønsker en realistisk tilgang til at gøre deres teams High Performance Teams."

Thomas René Hansen
Scrum master og Agile Coach Topdanmark Forsikring A/S

High Performance Team

"Mine forventninger til konferencen ”High Performance Team” blev til fulde indfriet. Sebastian Nybo formår at omsætte teorien til håndgribelig praksis, som er lige til at arbejde videre med, når man kommer hjem."

Hans Jørgen Stenz
Salgsleder Jyske Finans Ekspres

Mindfulness

"I en kompleks verden med mange udfordringer, og hvor der bliver stillet enormt store krav, er det uhyre vigtigt at have fokus på balance og sine inderste værdier. Det er vigtigt at have sig selv med hele vejen igennem. De fleste kender sikkert følelsen af "at have for meget om ørerne". Det kan vi klare i perioder, men hvis disse perioder bliver for langvarige, risikerer vi at komme ud af balance. For at skabe plads til refleksion, er det vigtigt i ny og næ at stoppe op og være mindful, så der skabes plads til at tænke på muligheder i stedet for begrænsninger. At være nærværende i nuet er bestemt med til at blive en smadder god udgave af sig selv. Når én selv er god, er det også nemmere at spille andre gode. Derfor ser jeg mindfulness som en vigtig og givtig kunnen. Som en af foredragsholderne så fint sagde: Det er spændende at blive mindful, når det er stormvejr. Det er netop i 'stormvejr' det er nødvendigt at være mindful, så vi igen finder balancen. Foredraget var super godt med mange vigtige pointer i, hvordan vi på nænsom vis håndterer en hektisk hverdag og stadig formår at finde balancen."

Hanne Bro Odde
Personalekonsulent Sparekassen Thy

Mindfulness

"De to kompetente oplægsholdere havde hver deres tilgang til mindfulness og gav tilsammen en rigtig god introduktion til emnet med forskellige inspirerende øvelser. Der var både interessante pointer at hente for novicer og god inspiration for mere trænede mindfulness udøvere. Efter konferencen er jeg top motiveret for at bruge mindfulness endnu mere både i mit privatliv og i min organisation og føler at jeg har fået nogle gode argumenter og redskaber med hjem til at kunne supportere ledere og kolleger endnu bedre til at performe i et komplekst og globalt arbejdsmiljø."

Mia Louise Rydahl Due
Online Learning Consultant Grundfos Holding A/S

Positiv Psykologi

"Konferencen har været en øjenåbner for mig, hvor stor betydning positiv energi har på en arbejdsplads for både trivsel, arbejdsindsats og i sidste ende resultatet på bundlinjen. På en arbejdsplads fokusere man for ofte på kun det negative og man hører kun hvis noget er gået galt. Man skal også huske at rose hinanden og fortælle en kollega eller medarbejder at man sætter pris på vedkommendes indsats. Dette gælder både mellem ledelse og medarbejdere og medarbejderne imellem. Konferencen har givet mig nogle værtøjer til at jeg bedre kan fokusere på det positive i arbejdsdagen. Jeg kan varmt anbefale konferencen til andre."

Carsten Heuck Jørgensen
Ingeniør Energi- og Udvikling, OBH-GRUPPEN

Positiv Psykologi

"Konferencen "Positiv psykologi" kan varmt anbefales. Det er en yderst inspirerende dag, hvor man får input, der har relevant på jobbet og i private relationer. Samtidig er der på konferencen yderst kompetente og inspirerende undervisere. Alt i alt en fantastisk dag. Alle burde deltage på denne konference."

Annette Søe Jepsen
Landbrugskundechef - souschef Danske Bank

Plads i bestyrelsen

"Plads i bestyrelsen konferencen gav mig gode tips til det at sidde i en bestyrelse. Spændende og relevante oplæg både omkring jura, ansvar, pligter og arbejdsopgaver. Jeg lærte, at knække et regnskab på 5 minutter ved hjælp af nøgletal for LARS F metoden (Likviditet, Aktivitet, Rentabilitet, Soliditet og Faresignaler) og hurtigt danne sig et overblik. En konference, som jeg varmt kan anbefale til andre, uanset hvilken bestyrelse du sidder i."

Lene Nielsen
Bogholder Djurslands Erhvervsråd

Knæk et regnskab

"Konferencen ”Knæk et regnskab” har været såvel inspirerende som lærerigt, og har - via en oplagt foredragsholder - bibragt mig indsigt i bogføringens ædle kunst og til læsning og forståelse af et årsregnskab. Herunder også brugbare nøgletal til analyse af regnskabet. Konferencen var passende suppleret med cases til de enkelte dele. Bestemt en konference som kan anbefales til personer, som ønsker bedre indsigt og forståelse af bl.a. årsregnskabet."

Børge Sonnenborg Nielsen
Direktør S&C Entreprise A/S

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Chris MacDonald var en enormt motiverende taler, der med humor og kendskab til sit publikum kunne fange hele salen. Han var i stand til at skabe gode og relevante metaforer for sine pointer, som gjorde det meget håndgribeligt. Det var en meget inspirerende dag."

Henriette Høj Gharib
Nordisk Marketing Manager Nordisk Film A/S

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Chris MacDonald konferencen, var for mig personlig, overraskende anvendelig på flere niveauer. Med sine imponerende retoriske og performance evner, formåede Chris MacDonald at fastholde mig på kanten af stolen, med spidsede ører og blyant fra start til slut. Et autentisk, ærligt, og både teoretisk og praktisk velfunderet samsurium, af brugbare informationer og værktøjer, til at såvel fastholdelse samt opnåelse af mental ro, balance og glæde. I en verden hvor hverdagen efterhånden kører i et uoverskueligt tempo, burde det være en menneskeret at få adgang til MacDonalds toolbox, så vi alle ville få nemmere adgang til værktøjer som sætter os i stand til at agere og sortere midt i travlheden , så den høje fart ikke ender med at hive tæppet væk under en selv, ens nærmeste, kollegaer eller medarbejdere."

Tania Holm Linke
Kontaktchef DM Partner A/S

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Det var en helt gennemført god dag! Jeg har hørt Chris MacDonald tale om energi og motivation flere gange, og jeg har hver gang fået en masse input med mig hjem. Det er lidt som at få et kærligt men bestemt spark bagi, men ikke bare et spark - også en masse tankevækkende viden og metoder til at komme videre i sit liv - både arbejdsmæssigt og privat. Og så er han utroligt humoristisk og underholdende at høre på - jeg tror, vi grinede mindst 100 gange i løbet af dagen."

Anne Bjerrekær
Museums chef Museum Horsens

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller mangler information, er du altid velkommen til at kontakte HR Forum på telefon 33 13 58 00.

Med venlig hilsen /
Yours sincerely

HR Forum

Sankt Annæ Plads 13, st. th.

1250 København K

Tel.: +45 33 13 58 00

Fax: +45 45 76 71 71

Email: hrforum@hrforum.dk

Program

Kl. 8.30 Morgenmad og networking
Kl. 9.00 Institut for Personalejura byder velkommen
Kl. 9.10 Forandringer og dets faser v. Anders Bjørk
 

Som leder er det enormt vigtigt at give medarbejderne en indsigt i, hvorfor der skal ske ændringer på deres arbejdsplads. Fortæl dem om hvad der specifikt skal ske, og hvad formålet med dette er. Slå fast at det er nødvendigt med forandring på arbejdspladsen, for at virksomheden kan opnå et positivt resultat. 

Kl. 10.30 Pause
Kl. 10.45 Ledelsens rolle v. Rex Degnegaard
 

Der stilles store krav til ledelsen og kommunikationen under forandringer. I den forbindelse er det essentielt, at ledelsen er tilstede og åben overfor dialog og forventningsafstemning. Det er vigtigt med medarbejderopbakning, og denne opnås kun, hvis medarbejderne involveres i forandringsprocesserne. 

Kl. 12.00 Frokostbuffet og kaffe
Kl. 13.00 Udfordringer ved forandringsledelse v. Anders Drejer
 

Forandringsledelse er svært. Man møder masser af udfordringer, så det at finde ud af hvilke udfordringer, man som leder kommer til at stå overfor, er et af de essentielle spørgsmål at besvare for at lykkedes med forandringsledelse. Vi gennemgår kilderne til udfordringer, typer af udfordringer og mulige respons på udfordringerne.

Kl. 14.30 Pause
Kl. 14.45 Konflikthåndtering v. Line Ullman
 

Forandringer åbner op for konflikter medarbejdere imellem. Dette kan blandt andet skyldes frygten for at miste sit job eller usikkerheden for, om forandringerne stiller større krav til medarbejdernes indsats, som de ikke kan leve op til. Hør hvordan du spotter en potentiel konflikt og hvordan du håndterer konflikter, så de ikke udvikler til uløselige hårdknuder.

Kl. 16.00 Tak for i dag
   
Tilmelding kan ske ved at udfylde formularen nedenfor eller ved direkte kontakt til HR Forum.

Tilmelding

1Lokation og Dato
2Dine informationer
  • Jeg har læst og accepteret betingelserne*

To top